Waarom Alef

Als je ervaring hebt in de branche en wilt switchen, bieden we je een uitgebreid netwerk van organisaties waarvan wij weten wie zij zoeken. We kennen de markt. Ook als er geen concrete vacatures zijn, denken we met je mee en kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgevers. Wij weten immers waar ze mee bezig zijn of gaan. Je treft bij Alef een enthousiast team aan, persoonlijk en betrokken en met gespecialiseerde kennis van jouw branche.

Als je net bent afgestudeerd en je intrede doet op de arbeidsmarkt, is het heel aantrekkelijk om via Alef ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Met aandacht voor aanvullende opleidingen en veilig werken.

Opleidingen

In een kenniseconomie zijn werken en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook en juist na afronding van de studietijd. Alef verzorgt daarom trainingen en cursussen zoals toolboxmeetings over veiligheid, VCA-, OCE, BHV, VGM-trainingen en PR-communicatie-workshops. Ook trainingen en cursussen rondom digitalisering, nieuwe wetgeving, certificering en actorschap worden gefaciliteerd. Daarnaast is er aandacht voor kennisontwikkeling van nieuwe methoden en technieken binnen de branche. Voor onze flexkrachten heeft Alef een eigen, regulier opleidingsprogramma. In overleg met medewerker en opdrachtgever kijken we welke opleiding wenselijk is.

Zorg voor onze flexkrachten

Om onze flexkrachten de best mogelijke persoonlijke ondersteuning te bieden zijn onze adviseurs tijdens reguliere werktijden altijd bereikbaar. Onze zorg is gericht op het scheppen en in stand houden van een gezond werkklimaat voor jou. Als je door ons wordt ingezet houden we los van de persoonlijke tussentijdse gesprekken ieder jaar voortgangsgesprekken. Mocht er toch iets misgaan in de goede relatie, dan is hiervoor een klachtenprocedure ontwikkeld en kan de medewerker een beroep doen op de vertrouwenspersoon die door Alef is aangesteld.

Werkwijze

Als je je hebt ingeschreven, word je als er mogelijkheden zijn uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Wij gebruiken onder andere het Competentie Gericht Interviewen en de STAR methodiek. Door te focussen op wat iemand al kan en wat iemand nog zou willen ontwikkelen krijgen wij een duidelijk en compleet beeld van onze kandidaten. Dit komt de kwaliteit van de match ten goede. Hebben we direct een passende vacature voor jouw, dan spreken we deze met je door. Uitsluitend met jouw goedkeuring stellen wij je voor bij onze opdrachtgever. Als de juiste vacature nog niet beschikbaar is dan nemen we je op in onze database.

Declaratieformulier reiskosten

Menu